logo

Zelf klussen

buiten, binnen of tijdens de winterstalling

Een boot heeft regelmatig onderhoud nodig. Dat kunnen wij voor u uitvoeren, maar het is ook mogelijk dit zelf te doen.

Of u nu graag de boot weer tip top in orde maakt, een boot als project heeft, of in de zomer een nieuwe laag antifouling op het onderwaterschip aan wilt brengen, het is allemaal mogelijk. Zowel binnen als buiten hebben wij ruimte te huur voor booteigenaren die het liefst zelf aan hun boot werken. Dit kan gedurende de winterstallingperiode, maar ook tijdens het vaarseizoen.

logo

Tijdens de winterstalling

Uw zeil- of motorboot in de klushal

Ons gebouw is opgedeeld in verschillende hallen. Op die manier kunnen wij 1 hal beschikbaar stellen aan mensen die graag zelf aan hun boot willen werken/klussen.

In deze klushal wordt de boot in de winter, tegen het winterstallingtarief, gestald, samen met andere schepen. Hier kunnen booteigenaren schuren, lakken en verven. Daar staat tegenover, dat het jacht een beetje stoffig wordt. In de wintermaanden staan de boten dicht op elkaar, maar voor specifieke werkzaamheden is het mogelijk om de boot in het begin of aan het einde van het seizoen even wat ruimer neer te zetten. Buiten op de wal behoort ook tot de mogelijkheden. Op verzoek sturen wij u de voorwaarden waaronder booteigenaren zelf mogen klussen aan het schip.

Prijs zie winterstalling

logo

Binnen in de zomermaanden

Tijdens het vaarseizoen uw boot in de doe-het-zelf-hal

Na 15 april kan er voor een kortere of langere periode ruimte worden gehuurd om zelf te klussen aan uw schip.

In deze periode is er meestal alle ruimte. Dit maakt het mogelijk om voor korte tijd binnen te staan, bijvoorbeeld voor een week of een maand. Uitloop is hierbij geen probleem. Ook is er in de zomer voldoende ruimte om met een rolsteiger om de boot heen te gaan en dit maakt het klussen wel net zo makkelijk. Binnen bent u wel gebonden aan onze openingstijden, di-za van 8:00 tot 17:00. Een vrijblijvende prijsopgave kunt u hier aanvragen.

logo

Een week op de kade.

Uw zeil- of motorboot op de kant voor een klus

Wilt u de romp in de was zetten, het onderwaterschip voorzien van een nieuwe laag antifouling of een andere klus uitvoeren die best buiten kan? Dan is dit de voordeligste optie.

Veel booteigenaren die het schip 's winters in het water laten liggen kiezen er voor deze 's zomers een week op de kant te hebben om het onderwaterschip bij te werken. Dit kan gedurende het gehele jaar, wij halen de boot in dit geval uit het water en spuiten deze voor u af. Daarna kan uw zeil- of motorjacht voor een week of voor langere tijd buiten op het achterterrein worden opgesteld. Bij zeilboten kan dit met staande mast, maar als het de voorkeur heeft deze neer te leggen is dat natuurlijk ook mogelijk. Ook hierbij is het geen probleem als de werkzaamheden een beetje uitlopen. Vraag gerust naar de prijs voor uw schip en de voorwaarden.

€33,50 /m/p.w. All in

logo

Hulp aanwezig

Voor vragen over onderhoud kunt u bij ons terecht

Wij geven u graag advies over specifieke klussen met betrekking tot het onderhoud van uw zeil- of motorjacht.

Tijdens de pauzes, 's winters aan de koffietafel in de kantine en 's zomers buiten aan de picknicktafel, kunt u altijd vragen stellen over specifieke problemen, producten of hoe u een bepaald project het best kunt aanvliegen. En mocht een klus te specialistisch zijn, kunnen wij u vanzelfsprekend ook ondersteunen met de werkzaamheden.