logo

Onverwarmde winterstalling

Beschermd tegen storm, sneeuw- en hagelbuien

In de onverwarmde hal staat uw schip gedurende de wintermaanden veilig en beschermd tegen de elementen. Hier kunnen wij boten tot een lengte van 15 meter, 5 meter breed en met een gewicht van maximaal 20 ton herbergen. Voor sloepen wordt een apart tarief gehanteerd.

De luchtvochtigheid in de hal is laag, waardoor uw schip van binnen nauwelijks vochtig wordt, veel mensen laten de kussens, enz. dan ook aan boord gedurende de stallingperiode. Het is bij onverwarmde winterstalling wel verstandig om de motor, generatoren en watersystemen winterklaar te (laten) maken door deze te voorzien van antivries. Bij extreem koude periodes, kan het namelijk wel vriezen in de hal.

€40,30 /m² excl. takelen enz.

logo

Vorstvrije winterstalling

Winterklaar maken van uw jacht niet nodig

In de geïsoleerde vorstvrije hal zorgt de verwarming ervoor, dat de temperatuur minimaal 4°Celsius is.

Wanneer er veel systemen aan boord zijn is het aantrekkelijk om voor verwarmde winterstalling te kiezen. Hierdoor is het niet nodig de motor, generatoren en watersystemen in uw jacht winterklaar te maken.

Momenteel niet beschikbaar

logo

Buiten op de kade

Ook buiten hebben wij ruimte voor winterstalling

Buiten op de kade is er zowel overdekte ruimte als niet overdekte ruimte te huur voor uw schip. De overdekte ruimte is onder een afdak, hier is ruimte voor sloepen, zeiljachten met een kleine diepgang en open zeilboten.

Tot een hoogte van 3,2 meter (inclusief de stallingbok) kunnen wij schepen stallen onder het afdak. Op het haventerrein is stalling van grotere schepen mogelijk. Zeilboten kunnen hier met de mast omhoog blijven staan. We kunnen de mast er ook afhalen en onder de boot of binnen opbergen. Bij stalling buiten dienen de motor en het watersysteem bij alle opties winterklaar te worden gemaakt.

€23,85 /m² excl. takelen enz

logo

Doe het zelf hal

Uw zeil- of motorboot in de doe-het-zelf-hal

Wij hebben een aparte hal beschikbaar als klusruimte voor booteigenaren met 2 rechter handen.

In deze klushal kan in de winter tegen het winterstallingtarief de boot worden gestald en aan het schip worden gewerkt. Ideaal voor boten met veel lakwerk, dat ieder jaar moet worden bijgewerkt bijvoorbeeld. De ruimte rondom het schip is gedurende deze periode wel beperkt. In het zomerseizoen kan er per maand een plekje worden gehuurd. Buiten op de wal kunnen er ook verschillende klussen worden gedaan, dus dit behoort ook tot de mogelijkheden.

€40,30 /m² excl. takelen enz.

logo

Bijkomende kosten

Kranen, afspuiten, enz.

In combinatie met winterstalling hanteren wij de volgende tarieven voor het uit het water takelen, afspuiten, opbokken en weer terug in het water plaatsen:

Sloepen/open zeilboten tot 1000 kg (1 ton) € 107,90
Schepen tot 20000 kg (20 ton) € 215,75
Mast strijken € 88,25-€ 130,00
Mast zetten € 88,25-€ 130,00
Mast strijken en zetten, vanaf 14m op aanvraag
Mast opslaan in mastenberging op aanvraag