logo

Ligplaatsen

In de haven zijn 25 ligplaatsen.

De gunstige ligging van de haven wordt vooral gewaardeerd. Vanaf de A7 is Dorlas Jachtwerf in één minuut aan te rijden en vanaf de haven lig je binnen een kwartiertje op het Sneekermeer.

De haven is gesitueerd aan een zeer ruime havenkom die aansluit op de Houkesloot. Een deel van de ligplaatsen wordt verhuurd aan particulieren. Bij deze ligplaatsen kan de auto meestal vlakbij de boot worden geparkeerd, zodat alle vakantie spullen gemakkelijk kunnen worden ingeladen. Eenmaal vertrokken met uw schip staat de auto veilig achter een afgesloten hek.

Ligplaats 1 apr tot 1 okt per m € 92,00
Ligplaats 1 okt tot 1 apr per m € 30,15
Toeslag zijsteiger per seizoen € 150,90

logo

Sneek, Friesland

Te midden van de Friese meren

Onze haven bevindt zich op 'Watersportboulevard 't Ges, in Sneek, In circa 10 minuten varen lig je met de boot in hartje centrum. Sneek is de op twee na grootste stad van Friesland. Met een keur aan restaurants, winkels en een rijk cultureel leven is er altijd wel iets te beleven in de hoofdstad van Súdwest-Fryslân, de grootste gemeente van Nederland.

Geografisch gezien ligt Sneek vrijwel in het midden van de provincie. Vanaf hier zijn alle Friese meren gemakkelijk te bereiken. Het is een ideale plek, om een ondekkingstocht te maken door het Friese landschap, waarbij kan worden genoten van smalle vaartjes of de vele meren, authentieke dorpen en steden. Ook het IJsselmeer of de Waddenzee zijn in een dag varen bereikbaar.